Operation

Skrevet av: , publisert 31.10.2018

 

 

 

Planlegg turen, beregn vekt og balanse og sikre fly/hviletid - du tar enkelt med deg dokumentasjon offline i vår Elektroniske flightbag

 

  

Flightschedule

Vi har utviklet en fly og helikopter oversikt som gir en bedre kontroll over din fly og helikopter aktivitere, samt øke muligheten for en mer effektiv utnyttelse av maskiner og utstyr.

Det er mulig å dra og slippe oppdragene i kalender for enkelt å flytte på tidspunkt. Klikk på video til høyre for å se hvordan.

  

 

 

Flightplanning og Weight and Balance Calculation

Ut fra kart og posisjon så planlegges turen som gir grunnlag for drivstoffforbruk og tidspunkt for oppmøte og flytid. De endelige tidene danner så igjen grunnlag for gangtid på maskinene og fakturaundelag.

 

 

Sjekkliste

For å sikre at maskinen er satt opp med riktig utstyr så har vi laget en egen oversikt med en del spørsmål. Disse kan enkelt tilpasse våre kunder. Oppdatering gjøres via nettbrett og signeres, deretter lagres dokumentasjonen i kundens sentrale arkiv.

I sjekklisten er det også mulig å legge til bilder tatt med iPad/iPhone kamera når sjekklisten utføres.

 

 

Crewschedule

Ved at mannskapene benytter vår løsning for fly og hviletid via nettbrett ute på oppdrag, så vil en sikre seg en god oversikt over aktiv tjeneste. Dette sikrer at selskapets- og myndighetskrav overholdes.

 

Operator Proficiency Check

Den årlige OPC gjennoføres ved å dokumentere og signere via ditt nettbrett og oppdateres på den sentral databasen for ditt selskap.

 

 

Linecheck

Utfør din linecheck hvor en så oppdatere dokumentasjon og signerer via et nettbrett. Data er oppdatert på selskapets database for arkivering.

 

 

Safe job analysis

Før et oppdrag skal utføres så må en gjennomføre en sikker jobb analyse. Mannskap og oppdragsgiver svarer på en del spørsmål i en sjekkliste som gjør at de utfører forebyggende tiltak på farere involvert i arbeidet. Når sjekklisten er besvart signeres denne av partene på nettbrett og sendes inn til sentral base.

 

 

Electronic Flightbag

En kan enkelt ta med seg viktig dokumentasjon via iPad/iPhone for å sikre nødvendig tilgang til det der en måtte befinne seg.

 

 

 

Siden våre løsninger kan benyttes offline vil de kunne brukes i områder uten mobildekning.